barn-tapas 2

Det är roligt att variera plockmaten lite. Vissa dagar har man tid att jäsa deg och fixa, andra gånger måste det gå snabbt och lätt att bara värma och ställa fram. Ibland kanske det finns lite rester i kylen som kan presenteras på nytt sätt.
Här kommer några sådana saker:

Stekt potatis: Överbliven potatis som steks med flingsalt och lite socker, härligt knäckig.

Kycklingklubbor: Färdiglagade från frysdisken, bara att värma i ugnen.

Potatiskroketter: Färdiga små potatiskulor som man stoppar in i ugnen.

Blandade burkar: Grissini, soltorkade tomater, oliver, kronärtskockor och parmesanost. Bara att öppna burkar och ställa fram. Grissini är gott till.

Paj och pizza: I nödfall kan man värma en färdig paj eller panpizza, skära i snygga bitar och duka fram som en rätt.

Gårdagens sallad ser fredagslyxig ut med lite balsamico och rostade frön (finns färdigrostad frömix i påse)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.