Morotspasta med kräftor

ca 250 g skalade kräftstjärtar
4 morötter
3 vitlöksklyftor
300 g tagliatelle
2 tsk smör
1/2 dl hackad persilja
1/2 hönsbuljongtärning
1 – 2 krm sambal oelek
2 dl lätt créme fraiche

Skala morötterna, strimla dem sedan med potatisskalare. Skala och hacka vitlöken. Koka pastan, lägg i morötterna när det återstår någon minut av tiden. Fräs vitlök i smör i en kastrull. Tillsätt persilja, smulad buljongtärning, sambal oelek och créme fraiche. Låt koka någon minut. Låt kräftorna rinna av, rör ner dem i såsen. Servera till pastan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.